[flex_slider height="450" loop="true" smooth="false" slideshow="true" speed="5000" animspeed="550" controls="true" dircontrols="true"][flex_slider_item imgsrc="2569" align="center"] [/flex_slider_item][flex_slider_item imgsrc="541" align="center"] [/flex_slider_item][flex_slider_item imgsrc="550" align="center"] [/flex_slider_item][/flex_slider]

Format hjælper kunstnere og kunstneriske projekter med at komme ud over rampen.

Alle opgaver varetages af Anne Riber, der har en mangeårig erfaring med at skabe synlighed for projekter og aktører på kunstscenen – bl.a. på Nikolaj Kunsthal, på Overgaden – institut for samtidskunst, hos Råderum – mobilt kontor for samtidskunst, på Uturn- kvadriennale for samtidskunst, for Art Copenhagen i Forum og for New Museum i New York.

 

Format agentur er den samarbejds- og sparringspartner, som mange kunstnere i dag har brug for til at strukturere og professionalisere deres karriereforløb.

I agenturet arbejdes der fast sammen med et antal kunstnere, hvor den strategiske sparring omkring konkrete projekter, fremtidige opgaver, diffuse ideer eller karrieremæssige overvejelser udgør rygraden. Herudover varetager Format enkelt-opgaver eller længerevarende forløb for kunstnere, der eksempelvis har brug for rådgivning, projektstyring, fundraising, pressehåndtering, konceptudvikling, katalogredigering eller noget helt syvende.