#47: One Size Fits All XL – The Tour de Chambre Edition 28. november – 19. december 2020

Ferniseringsweekend på Ibsens Hotel d. 28. november og 29. november kl. 11-15

Amanda Betz, Anders Bülow, Anders Reventlov, Anja Karottki, Anne Langgaard, Anne Munnecke, Annesofie Sandal, Augusta Atla, Birgitte Vad, Bo Rune Madsen, Camilla Thorup, Carl Krull, Cecilie Enevold Nielsen, Christian Finne, Diana Velasco, Fie Norsker, Fugleburet, Hanne Ravn Hermansen, Hartmut Stockter, Ida Kvetny, Isabel Berglund & Kristian Devantier, Jesper Aabille, Jonas Hvid Søndergaard, Julie Asmussen, Krista Rosenkilde, Kristian Jon Larsen, Lars Holbroe, Lars Sarto Hempler, Marianne Krumbach, Marie Rømer Westh, MeyerLavigne, Mie Olise Kjærgaard, Mikkel Olaf Eskildsen, Miriam H. Nielsen, Morten Schelde, Morten Steinbach, Nicholas Imms, Pernille Snedker Hansen, Rasmus Bjørn, Rikke Villadsen, Rose Eken, Rune Fjord, Sidse Carstens, Siri Vittrup, Søren Behncke, Thomas Pålsson, Tina Scherzberg, Tomas Lagermand Lundme, Trine Boesen, Zven Balslev

Format har igen inviteret galleriets kunstnere til at deltage i en gruppeudstilling, hvor formatet er frit, men prisen er fast. Grundet de ekstraordinære omstændigheder i forbindelse med Covid-19 har galleriet allieret sig med Ibsens Hotel, som også ligger i Nansensgade. Hotellet har generøst stillet sin lobby samt 7 suiter til rådighed, så kunstnere og besøgende får rigtig mange kvadratmeter at brede sig på.

52 danske kunstnere og kunstnergrupper, der har papiret og keramikken som fællesnævnere, har hver lavet nye værker til gruppeudstillingen “One Size Fits All”. Formatet varierer, men prisen er den samme – alle værker kan erhverves for 3800 kr inkl. ramme.

Udstillingen er blevet til som et vedblivende ønske om at præsentere værker af høj kunstnerisk kvalitet, men som er mulige at erhverve sig for en overskuelig sum penge, således at flere har råd til at starte deres egen kunstsamling.

Efter det overvældende fremmøde ved de seneste års One Size-udstillinger har galleriet etableret et samarbejde omkring udstillingen med det lokale Ibsens Hotel, der ligger på hjørnet af Nansensgade og Vendersgade. Format har allerede igennem de seneste tre år hængt udstillinger op i hotellets lobby, og derfor var det naturligt at indlemme hotellet i den årlige traditionsrige gruppeudstilling. Format glæder sig derfor til at give kunstnerne nye rammer for deres værker og galleriets gæster en ny oplevelse på hotellet. Med de ekstra mange kvadratmeter fordelt på suiter på 6 etager bliver det muligt at implementere et Corona-venligt format, som samtidig skaber intime rum at opleve kunstnernes værker i. Netop det intime møde med kunsten bliver yderligere forstærket af, at man i suiterne i åbningsweekenden vil kunne tale med kunstnerne, der udstiller på væggene.

Så drømmer man fx. om et siesmisk tryk af Carl Krull, en betonskulptur af Camilla Torup, et kobbertryk af Morten Schelde, et papirklip af Anand Betz eller et papirværk af Mie Olise Kjærgaard, så er der med “One Size Fits All” rig mulighed for både at se og købe. Værkerne kan købes og tages med lige med det samme, så udstillingen vil I løbet af perioden ændre form og ophængning. Efter åbningsweekenden rykker alle værker tilbage i en nyophængning i Format Artspace.