Format Artspace præsenterer:
One Size Fits All – The Hotel Suite Tour
19. november – 22. december 2021
Ferniseringsweekend på Ibsens Hotel
d. 19. november – 21. november
Fredag kl. 18-21
Lørdag 12-15
Søndag 12-15
Amanda Betz, Anders Bülow, Anders Reventlov, Anne Langgaard, Anne Munnecke, Annesofie Sandal, Augusta Atla, Birgitte Vad, Camilla Thorup, Carl Krull, Cecilie Enevold Nielsen, Christian Finne, Diana Velasco, Fie Norsker, Fugleburet, Hanne Ravn Hermansen, Hartmut Stockter, Ida Kvetny, Isabel Berglund & Kristian Devantier, Jesper Aabille, Julie Asmussen, Kasper Jacek, Konvoj + Grenaa, Krista Rosenkilde, Kristian Jon Larsen, Lars Holbroe, Lars Sarto Hempler, Mads Ljungdahl, Marianne Krumbach, Marie Rømer Westh, MeyerLavigne, Mikkel Olaf Eskildsen, Miriam H. Nielsen, Iben Toft Nørgård, Morten Schelde, Morten Steinbach, Nina K Ekman, Pernille Snedker Hansen, Rasmus Bjørn, Rikke Villadsen, Rune Fjord, Sidse Carstens, Siri Vittrup, Søren Behncke, Thomas Pålsson, Tina Scherzberg, Tomas Lagermand Lundme, Trine Boesen, Trine Bork.
Format har igen inviteret galleriets kunstnere til at deltage i en gruppeudstilling, hvor formatet er frit, men prisen er fast.
Åbningsweekenden foregår i særlige rammer, da Format har allieret sig med Ibsens Hotel. Hotellet har generøst stillet sin lobby samt en række suiter til rådighed, så kunstnere og besøgende får mulighed for at vise og opleve værkerne i en anderledes og hjemlig ramme end galleriets hvide vægge.
50 danske kunstnere og kunstnergrupper, der har papiret og keramikken som fællesnævnere, har hver lavet nye værker til gruppeudstillingen “One Size Fits All”. Formatet varierer, men prisen er den samme – alle værker kan erhverves for 3800 kr inkl. ramme.
Udstillingen er blevet til som et vedblivende ønske om at præsentere værker af høj kunstnerisk kvalitet, men som er mulige at erhverve sig for en overskuelig sum penge, således at flere har råd til at starte deres egen kunstsamling.
Efter det overvældende fremmøde ved de seneste års One Size-udstillinger har galleriet etableret et samarbejde omkring udstillingen med det lokale Ibsens Hotel, der ligger på hjørnet af Nansensgade og Vendersgade. Format har allerede igennem de seneste fire år hængt udstillinger op i hotellets lobby, og derfor har det været naturligt at indlemme hotellet i den årlige traditionsrige gruppeudstilling. Format glæder sig derfor til at give kunstnerne nye rammer for deres værker og galleriets gæster en ny oplevelse på hotellet. Med de ekstra mange kvadratmeter fordelt på suiter og lobby på flere etager skabes intime rum at opleve kunstnernes værker i.
Så drømmer man fx. om et siesmisk tryk af Carl Krull, en akvarel af Camilla Torup, et tryk af Morten Schelde, et unika tryk af Amanda Betz, et papirværk af Fugleburet eller en tuftet skulptur af Nina K Ekman, så er der med “One Size Fits All” rig mulighed for både at se og købe. Værkerne kan købes og tages med lige med det samme, så udstillingen vil I løbet af perioden ændre form og ophængning.
Efter åbningsweekenden rykker alle værker tilbage i en nyophængning i Format Artspace.