One Size Fits All
25. november – 22. december

Ferniseringsweekend på Ibsens Hotel
d. 25.  og 26. november

54 kunstnere – alle værker 3800 kr

Amanda Betz, Anders Bülow, Anders Reventlov, Anja Karottki, Anne Harild, Anne Langgaard, Anne Munnecke, Annesofie Sandal, Augusta Atla, Birgitte Vad, Camilla Thorup, Carl Krull, Cecilie Enevold Nielsen, Fugleburet, Hanne Ravn Hermansen, Hansina Iversen, Hartmut Stockter, Iben Toft Nørgård, Jesper Aabille, Johanne Helga Heiberg, Julie Asmussen, Kristian Devantier, Kasper Jacek, Kovoj + Grenaae, Krista Rosenkilde, Kristian Jon Larsen, Lars Grenaae, Lars Holbroe, Lars Sarto Hempler, Mads Ljungdahl, Marianne Krumbach, Marie Rømer Westh, MeyerLavigne, Kristine Meyer, Mikkel Olaf Eskildsen, Mika Andersen, Miriam H. Nielsen, Morten Schelde, Morten Steinbach, Nina K Ekman, Pernille Snedker Hansen, Rasmus Bjørn, Rose Eken, Rune Fjord, Sidse Carstens, Siri Vittrup, Søren Behncke, Thomas Pålsson, Tina Scherzberg, Tomas Lagermand Lundme, Trine Bork.

Format har igen inviteret galleriets kunstnere til at deltage i en gruppeudstilling, hvor formatet er frit, men prisen er fast. Åbningsweekenden foregår i særlige rammer, da Format har allieret sig med Ibsens Hotel. Hotellet har generøst stillet sin lobby samt en række værelser til rådighed, så kunstnere og besøgende får mulighed for at vise og opleve værkerne i en anderledes og hjemlig ramme end galleriets hvide vægge.

54 danske kunstnere og kunstnergrupper, der har papiret og keramikken som fællesnævnere, har hver lavet nye værker til gruppeudstillingen “One Size Fits All”. Formatet varierer, men prisen er den samme – alle værker kan erhverves for 3800 kr inkl. ramme.
Udstillingen er blevet til som et vedblivende ønske om at præsentere værker af høj kunstnerisk kvalitet, men som er mulige at erhverve sig for en overskuelig sum penge, således at flere har råd til at starte deres egen kunstsamling.

Efter det overvældende fremmøde ved de seneste års One Size-udstillinger har galleriet etableret et samarbejde omkring udstillingen med det lokale Ibsens Hotel, der ligger på hjørnet af Nansensgade og Vendersgade. Format har allerede igennem de seneste fem år hængt udstillinger op i hotellets lobby, og derfor har det været naturligt at indlemme hotellet i den årlige traditionsrige gruppeudstilling. Format glæder sig derfor til at give kunstnerne nye rammer for deres værker og galleriets gæster en ny oplevelse på hotellet. Med de ekstra mange kvadratmeter fordelt på værelser og lobby på flere etager skabes intime rum at opleve kunstnernes værker i.

Så drømmer man fx. om et seismisk tryk af Carl Krull, en keramisk skulptur af Camilla Torup, et tryk af Morten Schelde, et papirværk af Fugleburet eller en tuftet skulptur af Nina K Ekman, så er der med “One Size Fits All” rig mulighed for både at se og købe. Værkerne kan købes og tages med lige med det samme, så udstillingen vil I løbet af perioden ændre form og ophængning.

Efter åbningsweekenden rykker alle værker tilbage i en nyophængning i Format Artspace.

Download værklisten fra udstillingen