Anne Sofie Meldgaard: This Feeling Inside

3. juni – 1. juli 2023

Fernisering for udstillingen ”This feeling inside” af Anne Sofie Meldgaard lørdag d. 3. juni kl 12-15 med kaffe og croissanter

This Feeling Inside markerer den danske billedkunstners Anne Sofie Meldgaards første soloudstilling i Format Artspace.

Til udstillingen giver kunstneren sig for første gang i kast med tegning på papir. Sammen med oliemaleriet består udstillingen af nye papirarbejder, hvis fællesnævner er en ekspressiv og umiddelbar tilgang til et af kunsthistoriens klassiske motivvalg: blomsten. Uden forlæg eller skitse opstår værket mellem hænderne på Meldgaard, der med en emotionel og spontan arbejdsmetode lader værkerne manifestere sig ud fra følelsernes eget bagkatalog.

Kombinationen af det klassiske motivvalg og en kompromisløs og emotionel malerisk proces er et forsøg på at skabe et så autentisk og nærværende bud på de klassiske motivgenrer, som udgår fra kunstnerens store kærlighed til billedkunsten i såvel en historisk som en samtidig kontekst.

Anne Sofie Meldgaard er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi (1994-2000), samt på Kungliga Konsthögskolan, Stockholm (1998). Hun har udstillet på adskillige danske museer og kunsthaller – så som Himmerlands Kunstmuseum, Randers Kunstmuseum, Bornholms Kunstmuseum og Huset for Kunst og Design, Holstebro. Meldgaard bor og arbejder på Bornholm.

Udstillingen er en del af Art Week, som fra d. 1. – 10. juni finder sted over hele København med et væld af aktiviteter, udstillinger og ferniseringer på de københavnske udstillingssteder.

Værker til salg af Anne Sofie Meldgaard