Isabel Berglund og Kristian Devantier er hver især kendt for deres karakteristiske og genkendelige brug af de medier, som de har dyrket i en årerække – henholdsvis tekstil og strik og maling og tegning.

Kristian Devantiers værker har en insisteren på et anti-ekspressivt formsprog, der ligger tæt op af børnetegningens og populærkulturens udtryksformer, men i modsætningen til popkunsten fylder han sine værker med historier, hvor dagligdagsscener blander sig med eventyr, myter og drømmesyn, og hvor filmstrimler, nyhedsklip og andet godt fra mediestrømmen har fundet vej ind.  Her forekommer figurationen på vippen til det stilistiske og abstrakte.

Isabel Berglund er kendt for hendes storskala-strikkemonumenter, der blandt andet skabes igennem en række workshops, hvor frivillige er med til at skabe værket. Resultatet er spektakulære kunstværker, hvor kunstnerens æstetik kombineres med deltagernes kunsthånd­værksmæssige strikkebidrag. Isabel Berglund bruger håndstrik som et centralt greb i sin kunstpraksis, hvor hun sammensætter elementer fra såvel strikkens som designindustriens og kunstens verden og bevidst arbejder med at twiste deres betydning. Hendes værker handler ofte om identitet og overflade, hvor forholdet mellem værk og krop har en stor betydning for helhedsopfattelsen.

De to kunstnere, der til hverdag ikke kun deler atelier, men også danner par privat,  har sammen skabt et fælles univers, hvor det bløde materiale mødes med papirets og pennens skarpe linier og spiller sammen i en ny helhed af flader og teksturer, som viser andre sider og dimensioner af kunstnernes vanlige praksis. Deres fælles værker er tro mod deres oprindelige udgangspunkt og interessefelter og fusionerer i et nyt sammenhængende og overraskende æstetisk udtryk.

Kristian Devantier tog afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i år 2000. Kristian Devantiers værker består af en række genkendelige grundelementer – farver, flader og ansigtsløse mennesker. Med kombinationen af formsprogets uprætentiøse enkelhed og tematikkens eksistentielle tyngde opnår billederne en lavmælthedens slagkraft. Devantier har siden sin afgang haft adskillige solo udstillinger og deltaget på utallige gruppeudstillinger såvel i Danmark som i udlandet.

Isabel Berglund har en Master i Fashion Knitwear fra Central Saint Martins College of Fashion and Textile i London (1997-2000). Derudover har hun også en bachelor i tekstil fra Kunstakademiets Designskole (1994-1997). Hun har både udstillet i Europa, Asien, USA og på museer, gallerier og kunsthaller i Danmark –  herunder Collect 2017, London; Seoul Arts Center, Korea; Jean Lurcat & Tapestry Museum, France; Museo Poldi Pezzoli, Milan; og Museum Bellerive, Zurich. Hun udstillede i 2016 på Trapholt, Kolding med det store sociale strikkeværk Maskernes Monument, i 2017 på Univercity Galleri Florida, USA og i 2018 på Mindcraft, Milano og har netop åbnet sit seneste soloshow på Madoura, Frankrig.