Format er et kunstrum i Nansensgade dedikeret til papirværker, editioner, multipler og skulpturer. Udgangspunktet er at skabe værker, der er af høj kunstnerisk kvalitet, men som kan erhverves af mange forskellige størrelser pengepunge.Format har et princip om, at det at være kunstsamler ikke kun er forbeholdt en lille lukket kreds af kendere med økonomien i orden. Formats værker er enten originale tegninger, gouacher, akvareller eller papirudskæringer, eller værker, der produceres i små og eksklusive oplag, men ligger alligevel i et prisleje, hvor alle kan være med. De senere år har vi fået flere keramiske værker, multipler i bronze og mindre skulpturer i varierende materialer.  Vi vil hellere end gerne tale om værker, trykmetoder, kunstnere og alt det indimellem, så bare spørg løs!

Format arbejder primært med yngre danske kunstnere, der har gjort sig bemærket på den danske og internationale kunstscene. Vi har skiftende udstillinger hver 6. uge og finder også plads til enkeltstående arrangementer eller pop-up-udstillinger af kortere varighed. De fleste af kunstnerne arbejder med papiret som en del af deres praksis, og til Format har de ofte valgt at arbejde tegning eller med grafiske tryk. Det kan være serigrafi, litografi, riso-printning eller en helt fjerde teknik – fokus er på det grafiske håndværk og det kunstneriske eksperiment.

GAVEKORT: Vi laver gavekort på lige det beløb, du ønsker. Eller find gavekort på forud-valgte beløb i wekshoppen.

BYTTEPOLITIK: Vi bytter gerne værket inden 30 dage, men vi giver ikke pengene retur.

GAVEKORT: Vi laver gavekort på lige det beløb, du ønsker.

BYTTEPOLITIK: Vi bytter gerne værket inden 30 dage, men vi giver ikke pengene retur.

RAMMER: Vi kan sørge for de fleste typer indramning – vi har et stort udvalg af rammer i standardmål og har desuden et fast samarbejde med en rammemand, så vi kan så lavet specialrammer inden for 2-3 uger.

FORSENDELSE: Vi sender bestilte værker med postnord senest 3 dage fra førstkommende åbningsdag. Forsendelsespriserne varierer, men ligger typisk omkring 70-100 kr. Det er desværre som udgangspunkt ikke muligt at sende indrammede værker.

Hvad er grafik?