#21: One Size Fits All

Udstillingsperiode: 18. nov – 23. dec 2016
Fernisering: d. 18. nov kl. 17-20 med blandet “ta-selv-bar”
Jesper Aabille, Mika Andersen, Martin Askholm, Julie Asmussen, Rikke Bakman, Isabel Berglund, Henrik Bruun, Sidse Carstens, Rasmus Danø, Kristian Devantier, Christina Bredahl Duelund, Mikkel Olaf Eskildsen, Lars Sarto Hempler, Lars Holbroe, Lena Ignestam, Anja Karottki, Konvoj + Grenaae, Carl Krull, Mads Ljungdahl, Anne Munnecke, Mie Mørkeberg, Cecilie Enevold Nielsen, Miriam Nielsen, Thomas Pålsson, Anders Reventlov, Annesofie Sandal, Morten Schelde, Tina Scherzberg, Pernille Snedker, Morten Steinbach, Jonas Hvid Søndergaard, Morten Hemmingsen Sørup, Camilla Thorup, Mike Tylak

Format har inviteret galleriets kunstnere til at deltage i en gruppeudstilling, hvor formatet er frit, men prisen er fast.

34 danske kunstnere og kunstnergrupper, der har papiret som fællesnævner, har hver lavet et nyt værk til gruppeudstillingen “One Size Fits All”. Formatet varierer, men prisen er den samme – alle værker kan erhverves for 1400 kr.

Udstillingen er blevet til udfra et ønske om at understrege galleriets målsætning: at præsentere værker af høj kunstnerisk kvalitet, men som er mulige at erhverve sig uden at skulle leve af havregrød flere måneder efter.

Så drømmer man fx. om en lille tegning af Morten Schelde, et tryk af Carl Krull, en lille pap-kvadrat af Camilla Thorup, en tørret og presset blomst af Jesper Aabille eller en collage af Sidse Carstens, så er der med “One Size Fits All” rig mulighed for at både se og købe. Værkerne kan købes og tages med med det samme, så udstillingen vil I løbet af perioden ændre form og ophængning.

Værker fra udstillingen