[flex_slider height="450" loop="true" smooth="false" slideshow="true" speed="5000" animspeed="550" controls="true" dircontrols="true"][flex_slider_item imgsrc="1479" align="center"] [/flex_slider_item][/flex_slider]
Rikke Villadsen: Et Knald Til
Fernisering og boglancering d. 9. maj kl. 17-20
Udstillingsperiode: 9. maj – 17. maj

 

Rikke Villadsen, hvis forrige udgivelse Ind fra Havet blevnomineret til en Pingpris for bedste danske tegneserie, fortsætter med at vende op og ned på, hvad man kan fortælle med tegneserier og kommer nu med den sprudlende, udsyrede og erotiske spaghettiwestern ET KNALD TIL. I fortællingen sættes kvinderollen på spidsen, og både kvinden og kunstneren kommenterer på genren og deres eget køn.

 

ET KNALD TIL er godt nok en fortælling om det vilde vestens mænd i det ligeså vilde vestens set-up, komplet med skuddueller, saloons, wanted-plakater og replikker lånt fra velkendte spaghettiwesterns, men derfra ophører ligheden. Og gennem hele bogen skyder den skæve og veloplagte historie huller i westerngenrens troper og klicheer – med porno, poesi og kønsforvirring i revolveren.

 

[img src="2636" target="_self" alt=" " align="default"]
[img src="2637" target="_self" alt=" " align="default"]
Et Knald Til bliver udgivet på forlaget Aben Maler med støtte fra Statens Kunstfond og Statens Kunstråd. Efterord af forfatteren Bjørn Rasmussen.

Flere af originaltegningerne fra bogen har tidligere været udstillet på Gl. Holtegaard og TBCF Treviso Comic Book festival, Italien 2013. Samtlige originaltegninger er til salg som enkelt opslag i Format.

 

NB: særlige åbningstider i udstillingsperioden: hver dag fra 12-17, lørdage og søndag 11-15

[img src="2638" target="_self" alt=" " align="default"]
[img src="2639" target="_self" alt=" " align="default"]
[img src="2640" target="_self" alt=" " align="default"]

Værker af Rikke Villadsen